انار

an1.jpg

پوست انار

وقتی خراشش می دهی

وقتی انار را باز می کنی پوسته های نازک

بوی پوست له شده انار

بوی آن قسمتهای زردرنگی که دانه ها را نگه می دارد وقتی بین انگشتها میفشاری

وقتی آنها را می خوری آن طعم گس عجیب که دهان را پر میکند

هسته های چوبین و سخت کوچک را که میجوی دیگر طعم واقعی را از دست میدهی

تازه میفهمی که آن طعم واقعی و آن سرخی پرآب تنها جزئی از انار بود

فقط این بار..

/ 1 نظر / 6 بازدید
arash ajam

salam سلام وبلاگ جالبی داری اگه می شه یک سر به وبسایت من بزن منون می شم بای