آسمون ريسمون

 
انار
 

پوست انار

وقتی خراشش می دهی

وقتی انار را باز می کنی پوسته های نازک

بوی پوست له شده انار

بوی آن قسمتهای زردرنگی که دانه ها را نگه می دارد وقتی بین انگشتها میفشاری

وقتی آنها را می خوری آن طعم گس عجیب که دهان را پر میکند

هسته های چوبین و سخت کوچک را که میجوی دیگر طعم واقعی را از دست میدهی

تازه میفهمی که آن طعم واقعی و آن سرخی پرآب تنها جزئی از انار بود

فقط این بار..


 
نویسنده : نیما - ساعت ۱٢:٥۸ ‎ب.ظ روز ٢٤ شهریور ۱۳۸٦
comment نظرات ()